Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Şub/180

Dün Yalova’ya İYİ Parti Genel Başkanı Dr. Meral Akşener’i dinlemeye gittik..

IMG_5120

2 Şubat 2018 Cuma / İYİ Parti İl yöneticisi Erdal Baykara ve Fevzi Genç ile birlikte  İYİ Parti Genel Başkanı Dr. Meral Akşener’i dinlemek için Yalova’ya gittik..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti çalışmaları kapsamında yurt içi ziyaretlerine devam ediyor.

Akşener, partisinin il başkanlığı binası açılışı için Yalova'ya geldi. İl  başkanı Ünlem Üstel ve partililer tarafından karşılanan Akşener, yoğun ilgi gördü.

Meral Akşener, parti binasının önünde çarpıcı açıklamalarda bulunuyor...

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
İYİ Parti zorunlu olarak bir cesurlar hareketidir. Her türlü baskıya, her türlü zorlamaya rağmen milletimiz istedi, İYİ Parti kuruldu. Ben ve arkadaşlarımı da İYİ Parti'nin başına bekçi olarak koydunuz.

Şimdi korku dağları sardı. 'Tayyip Bey bu partiyi kurdurmaz' dediler. Herkes uzaktan baktı. Ama milletimizin iyi insanları, cesur insanları geldiler ve bu partinin kurulmasını sağladılar. Onun için İYİ Parti milletin partisidir. Onun için İYİ Parti kadınların, gençlerin partisidir.

"YALOVA'YA SIRT ÇEVRİLMESİNİN SEBEBİ ATATÜRK MÜ?"
Ben hep merak etmişimdir senelerdir Yalova'ya sırt çevirenler Atatürk 'benim şehrim' dediği için mi sırt çevirmiştir? Yalova şu anda tarımı iflas etmiş bir kent. Programsız yapılaşma Yalova'yı bir turizm şehri olmaktan da çıkardı. Bunlar kendilerini tüccar olarak tanıttı iddia ediyorum bunlar tüccar falan da değil. 
Bugün okudum haberlerde. Avrasya Tüneli'ndeki zam indirilmiş. Nesi indirilmiş? KDV'si indirilmiş. Avrasya Tüneli'nin yapılmasına, Osman Gazi Köprüsü'nün yapılmasına hiçbir itirazımız yok. Bunları hükümet yapmadı, yap-işlet-devret modeliyle yandaşlarına verdi.

"DEVLET TELEFON SATAMAYAN TELEFONCUYA PARA ÖDÜYOR MU?"
Şimdi karşımda mağazalar var. Bu mağazalar açılırken devlet veya belediyeler örnek veriyorum bir telefoncuya 'şu kadar telefon satacaksın. Eğer satamazsan ben sana ödeyeceğim' der mi? Demez. Peki nasıl oluyor da yap-işlet-devret modelindeki köprünün geçmeyen araçlarla ilgili parasını devlet öder? Bunlar kimin cebinden çıktı? Yalovalıların cebinden çıktı.

16 senede Türkiye'de birileri hak etmedikleri halde zenginleşti, siz fakirleştiniz. 16 yıl önceki satın alma gücüyle bugünkü satın alma gücüne bakın. Her evde iki işsiz var. Edirne'de de, Şırnak'ta da birinci problem genç işsizliği.

ÜNİVERSİTE MEZUNU İŞSİZ ORANI YÜZDE 26'
Türkiye'de kadınların işsizlik oranı yüzde 36, üniversite mezunu genç işsizlerin oranı yüzde 26. Ekonomik kalkınmadan bahsediyorlar. Hadi oradan! Bizim çocuklarımızın cebinde 1 lira yok, sizin çocuklarınızda para sayma makinaları var.

Sorular çalındı, çocuklarınızın hakları yendi. O sınavı kazanarak hakkı yenmiş o çocukların hakları için ne yaptınız? Çıkıp özür dilediniz mi? Hayır. Kaybedilen hakları kazanmak için bir şey yaptınız mı? Hayır. AKP teşkilatlarından kağıt getirmeden bir gencin iş bulması imkansız.

İYİ Parti adına Meral Akşener olarak size söz veriyorum, Türkiye'de bu yolsuzlukların önüne geçeceğiz. Liyakat usulüne göre gençlerimizin iş bulmasını sağlayacağız.

Şimdi biz bir yola çıktık, Saray koalisyonu kuruldu. Kendi tarafını milli, yerli kabul etti. Diğer kimseler gayrı milli. Esad demişti ki evlerinin duvarı cam olanlar başkalarının evini taşlayamaz. Bizim sırtımızda yumurta küfesi yok sayın Erdoğan, ama senin var. O yumurtaları sayayım:

Birinci yumurta Habur'dan davulla zurnayla giren PKK'lı teröristler. O yumurtaların içinde bu ablanızın o zaman söylediği ve cevap verilemeyen hakimlerin teröristler huzursuz olmasın diye Türk bayrağını ve Atatürk posterlerini dışarı çıkarılması var.

İkincisi PKK'lı teröristlerle Oslo'da yapılan o pazarlık. Oradaki müsteşar yardımcısı kadın teröristlere "Nerelere bomba yığdığınızı biliyoruz" deyip gülüyordu.

Üçüncü yumurtanız; bize gayrı milli diyorlar. Hadi oradan be. Biz Barzani ile, Şivan Perwer ile 'megri megri' dinleyip şarkı söyledin mi?

Türkiye'yi ayağa kaldırabilmek için kahraman Mehmetçik 'vatan sağ olsun' diyerek Afrin'de şehit oluyor.

Bir başka yumurta; hendekler kazıldı. Valiler kafayı çevirdi, Emniyet Müdürlerine talimatlar gitti ve hendekler kazıldı.

Sonra 'Seni başkan yaptırmayacağız' dediler ve tepesi attı.

Şehitler için '20-25 şehidimiz var' dedi. 20 ile 25 arasında beş can var beş can! Bakın bu çok çirkin bir şey. Bir Cumhurbaşkanı böyle diyemez. Muhterem şehitleri rakam görüyor rakam!

Apo'nun mektubunun Nevruz'da salya sümük okunması. Adalarımız işgal altında. Bir Bakan çıkmış 'Ama bizim zamanımızda değil' diyor. Yahu eğer vatan toprağı işgal altındaysa gereğini yapmayan namerttir.

Suriye politikasıyla ilgili uyardık seni. Muhalefet demek halkın, milletin avukatı demektir. Hiçbir şeyi bizimle paylaşmadınız ama elimizden geldiğince uyardık sizi. Şam'da bir günde namaz kılacaktınız 'yapmayın' dedik. Suriye'nin toprak bütünlüğü Türkiye'nin lehinedir dedik. Şahsen birine gıcık olduysam senin şahsınla ilgilidir Türkiye'yle ilgili değildir. Gel bundan vazgeç dedik, vazgeçmedi.

Ve Suriye'de ortaya gelen durum... Bugün Afrin'de yapılan operasyon bir zorunluluktur. Menbiç ve Fırat'ın doğusu temizlenmelidir. Ama kahraman Mehmetçik, sizin rezil rüsva ettiğiniz dış politikada Türkiye'yi ayağa kaldırıyor.

http://www.haberayyildiz.com/gundem/meral-aksener-yalovada-konustu-10534h.html

27369179_916615488496196_1868478798283156452_o

Ahsen Okyar, Fevzi Genç, Erdal Baykara, Av. Özcan Pehlivanoğlu ve açılışa katılanlar

IMG_5108

IMG_5115İl Başkanı konuşmasını yaparken IMG_5120Dr. Meral Akşener

IMG_5134Dr. Meral Akşener açıklamalarda bulunurken

IMG_5171

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.