Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Oca/180

Melike Sözer tatil için İzmit’te..

IMG_4823

29 Ocak 2018 Pazartesi / Hacettepe Üniversitesi İşletme son sınıf öğrencisi Melike Sözer, 26 Eylül 2017 tarihinde Erasmus kapsamında  Polonya’nın Wroclaw şehrine gitti. Wroclaw Üniversity of Economics’te  eğitim görmeye başlayan Melike Sözer, 28 Ocak 2018 tarihinde bir aylık tatil için Türkiye’ye geldi. 

Şubat ayının sonunda Polonya’ya geri dönecek olan Melike Sözer için yakınları hoş  geldin ziyareti için Anıtpark’taki baba evinde toplandı. Toplantıya; Akça Koca Kültür Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Karayolcu Ünsal Uçar ve eşi Filiz Uçar, Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Zeynep Gökçen Okyar, Endüstri Mühendisi Rümeysa Uçar,  KOÜ İşletme Bölümü mezunu Çağlayan Gülmez Sözer, İşletmeci Burak Okyar, Neslihan Küçük ve Mete Küçük katıldı. Kandıralı Tersane çalışanı baba Cavit Sözer ve anne Seçil Sözer kızlarına kavuşmanın mutluluğu içinde misafirleri ile yakından ilgilendi.

IMG_4808Melike Sözer ve Ailesi; Cavit, Seçil ve Elif İlke Sözer

IMG_4826Amca kızları ile evli Kandıralı Bacanaklar birarada.. Filiz – Ünsal Uçar, Nursel – Ahsen Okyar, Seçil – Cavit Sözer

IMG_4823Melike Sözer ve misafirleri

IMG_4832Filiz – Ünsal Uçar, Nursel – Ahsen Okyar, Seçil – Cavit Sözer

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.