Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Oca/180

Eski Dostların 365.Geleneksel Toplantısı

2

5 Ocak 2018 Cuma / Eski Dostların 365.Geleneksel Toplantısı

“Eski Dostlar” grubunun 365.toplantısı Geçit Restoran’da yapıldı. Toplantıya Gazeteci Orhan Balcı ev sahipliği yaptı.

Rahmetli Fikret Balcı ve Mustafa Ersoy ile Emin Saka tarafından 1966 yılında İzmit’te 51 yıl önce kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu” 365.toplantısını Geçit Restoran’da gerçekleşti.

EMEĞE BÜYÜK İLGİ

Gazeteci Orhan Balcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye; Erol Köse, İsmail Kalkandelen, Yılmaz Güler, Cevdet Bağdat, Turan Sarı, Hüseyin Kuru, Metin Eke, Turan Sarı, Reha Yıldırım, Hilmi Girgin,Mahir Dönmez, Yücel Boran, Rahmi Tüfekçi, Sefa Sözer, Mustafa Güner, Selahattin Öztop, Ergün Güler, Cumali Camdalı, İbrahim Yazıcıoğlu, Ahmet Topçu, Mustafa Aydeniz, Durmuş Ali Yalnız, Günay Gülcü, Cemil Çetin, Yılmaz Kavafoğlu, Yetkin Saner, Yasin Şengel, Yıldırım Akyollu, Vedat Küçük, Çetin Atan, Nizamettin Kamış, Nihat Kanbur, Mustafa Çulcu, Turgay Enç, Kamuran Öner, Rıdvan Tokgöz, Yakup Kalmuk, Tahir Ersöz, Yusuf Tuğrul, Mehmet Akif Şen, Tayfun Ersöz, Kamil Yıldız, Tuncay Aşkın, Orhan Biçer, Şahin Balkan, Nadir Birok, ve Selçuk Taşgan katıldı.

2018’DEN BEKLENTİLER KONUŞULDU

2018 yılının ilk buluşması olduğu için geceyi düzenleyen Orhan Balcı eski dostlar grubunda yer alan isimlerden yeni yılla ilgili beklentilerinin yer aldığı görüşlerini aldı. Mikrofona gelen Erol Köse, İsmail Kalkandelen, Rahmi Tükekçi, Mahir Dönmez, Durmuş Ali Yalnız, Av. Yılmaz Güler, Yetkin Saner, Sefa Sözer iyi dilek ve temennilerde bulundu.

ŞARKILAR KÖSE VE ÇETİN’DEN

Gecede Erol Köse ve Cemil Çetin şarkılar söyledi.Eski dostlar şarkısıyla başlayan gecede Erol Köse müzik kursundaki sesi ve makamla söylediği şarkılarla herkesi mest etti. Cemil Çetin her daldan şarkılar söyleyerek geceye farklı bir renk kattı. Mahir Dönmez ve Yılmaz Güler’in söylediği şiirler ise dinleyenleri büyüledi.

SIRA MEHMET AKİF ŞEN’DE

Yemeğin sonunda, 365.toplantının düzenleyicisi Orhan Balcı, 16 Şubat’ta 51. Yıl kutlamasıyla birlikte yapılacak gece için görevi üstlenen Mehmet Akif Şen’e listeyi teslim etti.

1Orhan Balcı ve Günay Gülcü 366. toplantıyı düzenlemek üzere listeyi Mehmet Akif Şen’e verdi.

2Geceyi düzenleyen Orhan Balcı yemeğe katılan Mahir Dönmez, Rahmi Tüfekçi, Hüseyin Kuru ve Yılmaz Güler ile birlikte görülüyor.

3Ahmet Topçu, Şahin Balkan, İsmail Kalkandelen, Turan Sarı, Yusuf Tuğrul, Selahattin Öztop aynı masayı paylaştılar.

4Erol Köse, Turan Sarı ve Günay Gülcü birlikte görülüyor.

5Kamuran Öner, Turgay Enç, Mustafa Güler, Mustafa Çulcu, Nihat Kanbur

6Erol Köse ve Cemil Çetin yemekte söylediği şarkılarla farklı saatlerin yaşanmasını sağladı.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.