Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Kas/110

Şişmanoğlu, KSMMMO Meclis Üyelerine VAN izlenimlerini anlattı

2011.11.01 ksmmmo meclis 001 Deprem bölgesi Van’dan dönen Türk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Kocaeli SMMMO Meclis Üyelerine Van izlenimlerini anlattı.

Van`daki depremzedeler için yardım götüren Türk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, ayağının tozuyla Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası  Meclis toplantısının konuğu oldu. Alikahya`daki hizmet binasında gerçekleşen toplantıda Van izlenimlerini anlatan Şişmanoğlu, yapılan yardımları, oradaki vatandaşların yağmacı olmadığını, devletle halk arasında örülen duvarın aşılabileceğini, afet koordinasyon merkezi ve Türk Kızılayı`nın çalışmaları konusunda bilgi aktardı.

SONUMUZ HAYIRLI OLSUN
Saygı duruşu ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Ender Şenol, arka arkaya yaşanan terör ve Van depremiyle ilgili şunları söyledi; “Cumhuriyetin 88. yıl dönümü etkinliklerinin ertelenmesine şaşırdık. 70 yıldır 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nın ertelendiğini görmedim. Yapılacak olan kutlamalar eğlence programı değildi. Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümüydü. Sonumuz hayırlı olsun.” Dedi.

DUYGU NEFRET VE KİN
Şenol sözlerine şöyle devam etti; “Başlangıcından bugüne hiç sonuca varamamış terör olaylarının bir sonuca varması mümkün değil. Şehitlerimizi acısı sonrasında geride kalanların yüreklerinde yaşadığı duygu nefret ve kindir. Van depremi de acısını yüreğimizde duyabileceğimiz kadar bizi etkiledi. Maalesef 1999 yılında bizim yaşadığımız acılardan gerekli dersler alınmamış. Sorunlara kalıcı çözümler üretilmeli. Umarım bir daha böyle deprem felaketleri yaşamayız.” Dedi.

ÖNCELİKLİ İHTİYAÇ YAKACAK
Toplantının konuğu olan Türk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu ise Van ziyaretindeki gözlemlerini aktararak, “Çok katlı büyük yapıların yıkıldığını gördüm. Deprem bölgesine yapılacak yardımlar kuru gıdalardan oluşmalı. Ama öncelikli ihtiyaçları soğuktan korunmak.” Dedi.

PKK`YA KRAVATLILARDAN DESTEK
Şişmanoğlu, oturulacak olan evlere vatandaşların girmesi için yetkili birilenin gidip vatandaşa bilgi vermesi gerektiğine de değindi. Şişmanoğlu, ‘Van`da yağmacılık yok` diyerek sıkıntının resmi plakalı araçların yirmişer çadır alıp gitmesinden kaynaklandığını ifade etti. Şişmanoğlu, “Van`da halkla devlet arasında bir duvar örülmüş. Bu yüzden bir dönüm noktası bu. Van`da yaptığım görüşmelerden halkın PKK`ya karşı olduğunu da gördüm. Kravatlı tahsilli insanların arasında PKK`ya çok destekçi var.” şeklinde konuştu.

http://bizimkocaeli.com/

2011.11.01 ksmmmo meclis 026 Türk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı T. Muzaffer Şişmanoğlu Van izlenimlerini aktarırken

2011.11.01 ksmmmo meclis 004 Meclis Üyeleri saygı duruşunda

2011.11.01 ksmmmo meclis 017 Meclis Toplantısına katılanlar

2011.11.01 ksmmmo meclis 039 Cengiz Tosun

2011.11.01 ksmmmo meclis 001 Kocaeli SMMMO Meclis Başkanlık Divanı; Cafer Tayyar Demirtaş, Mehmet Balimre (Başkan), Ahsen Okyar (Başkan Vekili), Engin Eroğlu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.