Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Kas/170

Baykara; İletişim tasarımcılarına iş imkanı

4

2 Kasım 2017 Salı / Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformunun 10.Gençlerle Başbaşa programında Çağrı Baykara konuştu.

Kocaeli Emex Otel’deki toplantıda konuşan Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü mezunu Çağrı Baykara, Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Baş Başa Programının onuncu konuşmacısı oldu ve “GÖRSEL İLETİŞİM - TASARIM ve PAZARLAMA” konularında bilgi verdi.

Çağrı Baykara; "Görsel İletişim Tasarımcısı; hedef kitleyi saptamak, yeni iletişim kanalları keşfetmek, yeni anlatım dilleri oluşturmak, bunları kurumsal kimliğin tutarlı bütünlüğü içinde etkili bir biçimde kullanmak konusunda aktif rol üstlenir. Ayrıca, Görsel İletişim Tasarımcısı, kurum ve kuruluşların zihnindeki imgesini etkili ve kalıcı şekilde oluşturmakla yükümlüdür. İş ve özel yaşamın her alanında, tasarımdan iletişime, tanıtımdan pazarlamaya tüm ilişkilerde iletişim tasarımcıların uygulamaları etkili olmaktadır. Gelişen iş yaşamı ile beraber iletişim tasarımcılarına da gereksinim giderek artmaktadır." dedi.

Büyük katılım

Akça Koca Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Körfez Karadenizliler Platformu Başkan Yardımcısı Mustafa Akın, İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Aile Hekimi Dr. İsmail Çapçı, Makine Mühendisi Kafiye Nur Yıldız, Makine Mühendisi Yüksel Özbay, Ulaşım A.Ş. Puantör Süleyman Canbal, Eğitimci Zehra Genç, Dr. Ayşe Zeynep Turan, Sigortacı Erdal Baykara, Cebir Koleji 12. Sınıf öğrencisi Ertaç Anıl Kalyoncu, Derince Şükrü Aracı Ortaokulu 8. Sınıfı öğrencisi Saffet Mete Kalyoncu, Cebir Koleji 12. Sınıf öğrencisi Muhammed Can Berber, İzmit EML 12. Sınıf öğrencisi Mesut Koçak, Balıkesir Üniversitesi Kimya Bölümü son sınıf öğrencisi Oğuzhan Baykara, KOU Felsefe Bölümü son sınıf öğrencisi Çağrı Başaran, Aykut Akkavaklar, Ferhat Bursalıoğlu, Vedat Baykara, Burak Okyar ile Çağrı Baykara'nın babası işadamı Hasan Baykara, annesi Fatma Baykara ile kardeşleri Merve ve Berkalp Baykara katıldı.

Baykara’ya plaket

Soruları cevaplayan Çağrı Baykara’ya, Dr. Ayşe Zeynep Turan ve Kültür Okulları kurucusu Ali Aydemir birlikte plaket takdim etti.

1Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü mezunu Çağrı Baykara

2“Görsel İletişim-Tasarım ve Pazarlama” konferansına katılanlar

3Çağrı Baykara ve Ailesi; Merve, Hasan, Fatma, Berkalp Baykara

4Toplantıya katılanlar

5Çağrı Baykara ve toplantıya katılan hanımlar

6Çağrı Baykara’yı dinlemeye gelenler

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.