Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Eki/170

Ahsen Okyar’a ‘Vefa Gecesi’

ahsen-okyar-a-vefa-gecesi_778

Ahsen Okyar’a ‘Vefa Gecesi’

Akça Koca Kültür Platformu, günümüze ve geleceğe iz bırakan kentimizin tanınan ismi ve herkes tarafından sevilip taktir edilen Ahsen Okyar için “Vefa Gecesi” düzenledi.

Yarın akşam saat 19.00’da Emex Otel’de yapılacak olan gecede Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu açılış konuşması yapacak. Zeynep Gökçen Okyar slayt gösterimi sunacak. İlkokul arkadaşından mahalle komşusuna, çalışma arkadaşlarına, dernek yöneticilerine, bestekar Amir Ateş’e, siyasi kimlikler olan Erol Köse’den İsmail Kalkandelen’e kadar bir çok ismi Ahsen Okyar’ı anlatacak.

Ahsen Okyar kimdir?

1 Mayıs 1955 tarihinde Kandıra’da dünyaya geldi. Kandıra Zafer İlkokulunda eğitime başladı. 1970 yılında Kandıra Orta Okulundan, 1973 yılında İzmit Ticaret Lisesinden, 1978 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Sultanahmet İşletme-Muhasebe bölümünden diplomasını aldı. 20 Mayıs 1978 tarihinde Nursel Hanım le evlendi. Burak, Muhsin Murat, Neslihan ve Zeynep Gökçen isimli 4 çocukları oldu. Ahmet Efe Küçük, Tuna Okyar ve Mete Küçük olmak üzere üç torunu vardır.

20 Ekm 2017 Saat: 14:08

http://www.cagdaskocaeli.com.tr/haber/ahsen-okyar-a-vefa-gecesi-h81758.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.