Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Eki/170

Gönüllere girebilen örnek insan – Hakan HACIİBRAHİMOĞLU

hakan-haciibrahimogluGönüllere girebilen  örnek insan – Hakan HACIİBRAHİMOĞLU

190-9020 Ekim 2017, 08:09

İyi ve örnek İnsan olmak gönüllere girebilmek önemli bir meziyet. Hele günümüzde bunu başarabilmek çok değerli. İnsanın etrafında böyle gönül dostları olması büyük bir kazanım. Çünkü günümüz dünyasında menfaat, çıkar ilişkileri maalesef gönül dostluklarının çok ilerisinde. Vefa'nın İstanbul'da bir semt adı olduğunu biliyoruz ancak bir insani vasıf olduğunu ne kadar idrak edebiliyoruz. Erdemli, ahlaklı, dürüst olmak gönüllere girebilmenin anahtarıdır aynı zamanda Allah'a iyi bir kul olmak ve onun rızasını kazanabilmenin yoludur.

Şimdi bunları neden anlattım size günümüz dünyasında böyle insanlara pek sık rastlamıyoruz olanında değerini bilemiyoruz maalesef. Yaşarken onları anmak, vefa göstermek değerlerimize sahip çıkmak gerekir. Akça Koca Kültür Platformu yarın akşam Saat 19:00'da Emex otelde böyle bir gönül insanına vefa programı düzenliyor. Kocaeli Aydınlar Ocağı'nın geçmiş dönem Başkanlarından Kandıralı gönül insanı Ahsen OKYAR için yapılacak bu vefa gecesinde inşallah bende orda olacağım. Ahsen OKYAR örnek aldığım yukarıda bahsettiğim vasıflara sahip değerli bir büyüğüm. Kocaeli'ne iş gereği ya da seyahat amaçlı gittiğimde yanına uğradığım sohbetlerinden feyz aldığım, fikrine önem verdiğim gerçek bir gönül dostudur Ahsen Başkan.

Ahsen Başkanın enerjisi, iletişim ve organizasyon kabiliyeti, güler yüzü, yardım severliği ve tabi ki vefalı oluşu onu ön plana çıkaran en temel özellikleri. Kendisinin bu önemli özellikleri etrafına da olumlu anlamda etki ediyor. Bu bağlamda; Ailesi, iş yerinde çalışanları, Kocaeli Aydınlar Ocağı ve Akçakoca Kültür platformu v.b birçok yerde Ahsen OKYAR'dan izler bulabilirsiniz.

İnsanları sadece öldükten sonra değil hayatta iken hatırlamak yaptığı faydalı işleri, hizmetleri hatırlayıp ona vefa örneği göstermek çok değerli. Akça Koca Kültür Platformu hayatta iken değerlerine sahip çıkıyor ve önemli bir vefa örneği gösteriyor. Rahmetli Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş hocamıza hayatta iken düzenlenen vefa programı. Allah uzun ömür versin babam Av. Zeki HACIİBRAHİMOĞLU adına düzenlenen ailesi olarak bizim hiçbir zaman unutmayacağımız hatıralarımızda sürekli en değerli köşede yer alacak vefa programı, benim yakın zamanda tanık olduğum etkinliklerdi.

Yarın akşam onu tanıyan, seven tüm dostları, ailesi yakınları ona vefa göstermek için orada olacağız gönüllere girmeyi başaran Ahsen Başkanın yanında olacağız. Allah kendisine uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah. Daha yapacak çok iş var başkanım senin enerjin hizmet aşkın gelecek nesillere umut veriyor.

http://www.istanbulgazetesi.com.tr/gonullere-girebilen-ornek-insan-makale,73498.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.