Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29May/170

Kandıra Zafer İlkokulunda 50. yıl buluşması

1

17 Mayıs 2017 Çarşamba / 1966-1967 döneminde Kandıra Zafer İlkokulundan beraber mezun olduğumuz 44 arkadaşımızla 50 sene sonra buluşmaya karar verdiğimizde Adil Akbaş, Ali Kantar, Handan Ongun, Kemal Çakır, Kemal Kardaş, Necmi Karagöz, Sefer Ergün ve Türkan Koç olmak üzere 8 arkadaşımızın ebediyete uğurlandığını gördük. Geride kalan 36 arkadaşımızla irtibat kurmak için harekete geçtik.

Mefa Aydoğdu, Mukadder Can ve Yılmaz Yıldızkan olmak üzere üçüne ulaşamadık.

6

7

13

Kalan 33 arkadaşımızla görüşerek toplantı haberini ulaştırdık. Mazeretleri sebebi ile arkadaşlarımızdan gelemeyenler oldu.

1

2

3

4

5

8

9

10

11

12

Abdurrahim Yunus Kuzu, Ahsen Okyar, Alaattin Yolcu, Ali Özsatır, Arif Zengin, Aynur Yılmaz Yıldız, Fatma Nurdan Acarbay Alkan, Gülten Karan Kızmaz, Hatice Akalın Çevik, İsmail Onur, Mustafa Duran, Mustafa Yıldız, Nizamettin Koç, Nuray Adalı Muslu, Nurcihan Kocan Akçay, Osman Eroğlu, Rahmiye Candan Gürel, Rıdvan Cici, Sabahat Yağız, Sabahattin Yağız, Savaş Aydoğan, Semahat Tekoğul Onan ve Ünal Caner olmak üzere 23 arkadaşımız toplantıyı şereflendirdi. Hatıralarımızı yad ettik.

Kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Sağ olan bütün arkadaşlarıma gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Rabbim hepsine sağlık içinde uzun bir ömür versin.

Özel teşekkürüm; Arif Zengin ve 62 kg. Grekoromen Dünya Şampiyonu Abdurrahim Yunus Kuzu kardeşlerime..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.