Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Ara/160

Kocaeli Kandıralılar Derneğinde Söz Sırası Tuğba Havuç’ta

logo-kkd

23. şeref yılını idrak eden Kocaeli Kandıralılar Derneği nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri kürsülere çıkartmaya devam ediyor.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak; “SÖZ SIRASI KANDIRALI GENÇLERDE” programının dördüncüsünde Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Endüstri Mühendisliği yüksek lisans eğitimi öğrencisi Tuğba Havuç “Endüstri 4.0 da Türkiye” başlığı ile konuşma yapacaktır. 21 Aralık 2016 Çarşamba akşamı Saat:19:00-20:30 Otel Asya – İzmit adresinde çay ikramı da yapılacak olan toplantıya üyelerimizi, gönül dostlarımızı, gençlerimizi ve hemşerilerimizi ailece bekliyoruz.” Dedi.

IMG_6805

Tuğba HAVUÇ kimdir?

28.05.1994’de Tokat’ın Zile ilçesinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini 2000-2007 tarihleri arasında Kefken İlköğretim Okulu’nda ve lise eğitimini 2007-2011 tarihleri arasında Kandıra Anadolu Lisesi’nde Fen Bilimleri bölümünde tamamladı.

2011 yılında Sakarya Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümüne girme hakkı kazandı. 2015 yılında Sakarya Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini tamamlayarak Endüstri Mühendisi unvanını aldı.

2016 yılında Sakarya Üniversite’si, Fen Bilimleri Enstitüsü, Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalında, Endüstri Mühendisliği Programı’nda yüksek lisans eğitimine başladı.

Halen Sakarya Üniversitesi’nde eğitim gören Tuğba Havuç, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü’nde aktif görev alırken; spor ve sanatın birçok dalı ile ilgilenmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.