Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Ara/160

Kandıralı Baykaraların Kandil Buluşması

IMG_3574  Her kandilde ailece biraraya gelme geleneğini 1989 yılından beri sürdüren Kandıralı Baykaralar, Mevlid Kandilinde de toplandı.

Mevlid Kandili buluşmasına Nursel – Ahsen Okyar çifti evsahipliği yaptı. Kandıralı Baykara ailesinin yaşadığı il ve ilçelerde gerçekleşen kandil buluşmalarında 28. yıla ulaşıldı.

Kandil kutlamasına katılanlar

Okyar çiftinin İzmit Cedit Mahallesindeki evinde gerçekleşen Mevlid Kandili kutlamasına; Baykara ailesinin en yaşlısı emekli Orman Muhafaza Memuru Sadi Baykara, Sanayici Günay Gülcü, Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, İşadamı  Burak Okyar, Baykara Teknik Makinanın sahibi Hasan Baykara, Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş.’de ustabaşı olarak çalışan İlker Altınten, Görsel Tasarımcı Çağrı Baykara, İnova Model Maket sahibi Cem Küçük, Çelikord emeklisi Sebahattin Baykara, Azem Sağlık, Çevre Mühendisi Özgün Sözer, Pazarlamacı Emre Baykara, Sercan Uçar, Kimyager Oğuzhan Baykara, Koçtaş Satış Temsilcisi Emre İlhan, Tersane çalışanı Cavit Sözer, Kocaeli Devlet Hastanesi çalışanı Vedat Baykara, Bekart çalışanı Ömer İlhan, Emlakçi Türkan Baykara, Mali Danışman Murat Okyar, Satış Müdürü Ferhat Bursalıoğlu, Karayolcu Ünsal Uçar, Osman İlhan, Taşköprü Orman İşletmesinde Memur Ersin Baykara  ile eş ve çocukları katıldı.

Dua Ahmet G. Küçük’ten

Yapılan ikranlardan sonra Fevziye Camii Derneği Başkanı Hafız Ahmet Görgün Küçük, Kur’an okudu, Mevlid Kandili ve Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya gelişi ile ilgili bilgiler verdi.

Diş Kirası;

Ahsen Okyar kandil kutlamasına katılanlara diş kirası olarak yeni baskıdan çıkan ve ailede ilk hazırlanan kitap olan “Kandıra Kocabayramlar BAYKARA AİLESİ Önlisans / Lisans Eğitimi Görenler” kitabını takdim etti. Kitapta Ailede yüksekokul okuyan 25 kişiye ait bilgiler, aile büyüğü Hasan Baykara’nın 90 sene önce tuttuğu not defterinden örnekler yer alıyor.

IMG_3550Misafirler ikram sofrasında

IMG_3582Nursel Okyar ve Mevlid Kandili Kutlamasına katılan misafirleri

IMG_3551Toplantıya katılanalar

IMG_3574Ahsen Okyar ve misafirleri

3Diş Kirası olarak verilen kitap

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.