Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Kas/160

Unutulmayacak bir konferans sonrası, uğurlamada beklenmedik bir sürpriz..

IMG_2735

22 Kasım 2016 Salı / Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformu’nun geleneksel hale gelen EmexOtelde ki toplantısında bir fikir kuruluşu olan Şahlanış Hareketi Genel Başkanı ve Çin işgali altında bulunan Doğu Türkistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı görevini de sürdüren Murat Altun konuştu. Siyadette Üslup konusunda  bilgi veren Murat Altun ilgi ile dinlendi ve gelen çok sayıdaki soruyu da cevapladı.

Gecenin  ilerleyen saatinde İstanbul’a uğurlamak için EmexOtel’den çıktığımızda heyecanını kaybetmeyen sohbet devam ediyordu. Otelin giriş merdivenlerinde sevgili Genel Başkan beklenmedik bir anda kravatını çıkartarak Platform Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu’na takdim etti. Hemen yanında duran Şahlanış Hareketi Teşkilat Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız’da aynı hareketi tekrarlayıp gravatını bana takdim edince bu sürpriz karşısında biranda ne yapılmalı konusunda tatlı bir tereddüt yaşadık.

İnsanlar hediye alır. Genelde de memnun olur. Hasan Başkanımız ile bizim ki ise, memnuniyetin çok ötesinde daima mutlulukla hatırlayacağımız bir olay oldu.

Sevgili  Murat Altun Bakan/Başkanımıza ve Teşkilat Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız’a konferans için katlandıkları fedakarlıkları ve hediyeleri için şükranlarımızı sunuyoruz.

IMG_2733Şahlanış Hareketi Genel Başkanı ve Çin işgali altında bulunan Doğu Türkistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı görevini de sürdüren Murat Altun EmexOtel çıkışında Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu’na kravatını hediye ederken

IMG_2739Şahlanış Hareketi Teşkilat Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız, Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.