Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Tem/160

Ahsen Okyar ve arkadaşları Kandıra sahillerinde

2016-07-27-PHOTO-00000016  27 Temmuz 2016 Çarşamba / Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar birlikte çalıştığı arkadaşları ile birlikte Kandıra sahillerini ziyaret etti.

İzmit’te çalışmalarını sürdüren Ahsen Okyar birlikte çalıştığı Stajyer Muhasebeci; Ahmet Acar ve M. Murat Okyar, Mali Müşavir Cem Gülpınar ve Burak Okyar ile birlikte yoğun geçen bir günün öğleden sonrasında Kandıra’ya gitti.

Ahsen Okyar ve çalışma arkadaşları önce Babatepesindeki Akçakoca Gazinin Anıt Mezarını ziyaret etti. Karadeniz sahillerini panoramik olarak seyredilmesi sonrasında Karadenizin en güzel koylarından biri olan Kovanağzı’na geçen gurup burada yüzerek denizin tadını çıkarttı. Deniz sefası sonrası Pempe Kayaları gezen ve gün batımını seyreden Ahsen Okyar ve arkadaşları Kumcağız’da Saygın Otelin sahibi Erol Taşçı’ya misafir oldu. Kumcağız’dan sonra Kerpe’ye geçen gurubun Kandıra ziyareti Kerpe Kaptan Restorandaki balık ziyafeti ile sona erdi.

1Cem Gülpınar, M. Murat Okyar, Ahmet Acar, Burak Okyar

2Burak Okyar, Cem Gülpınar, M. Murat Okyar, Ahsen Okyar, Ahmet Acar Akçakoca Gazinin Babatepesindeki kabri başında

4Burak Okyar, Cem Gülpınar, M. Murat Okyar, Ahmet Acar Pembekayalar’da

5Ahsen Okyar Pembe Kayalarda, arkada Kefken Adası

6Ahmet Acar, Cem Gülpınar, Burak Okyar, Ahsen Okyar, Saygın Taşçı, Erol Taşçı, M. Murat Okyar Kumcağız Saygın Otel bahçesi

7M. Murat Okyar, Ahsen Okyar, Ahmet Acar, Burak Okyar, Cem Gülpınar Kerpe Kayalıklarında

8Ahmet Acar, Burak Okyar, Cem Gülpınar, M. Murat Okyar, Ahsen Okyar ve Kaptan Restoran sahiplerinden Ecevit Adnan Dursun

9Cem Gülpınar, Ahmet Acar, Burak Okyar Kerpe’de

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.