Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Mar/160

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları, kuruluşunun 6. yılını kutladı.

IMG_3478

25 Mart 2016 Cuma / Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, muhteşem bir gece ile kuruluşunun 6. yılını kutladı.

2011 yılında kurulan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, Sabancı Kültür Merkezi’ndeki geceyle kuruluşunun 6. yılını kutladı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin de destekçiler arasında yer aldığı geceye; iş, spor ve siyaset dünyasından da çok sayıda isim katıldı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi Tolga Havuç gözetiminde eğitmenler Öner Sarıkaya, Oktay Yalçın, Zeynep Sudan, Ali Yaşar Kol, Sertap Özaydın, Zümeysa Ermiş, Kadir Öztürk, Aslan Batuhan Güner, İlkin Bilgiç, Musa Akyüzlü, Göksu Köroğlu ve Yasemin Demircan tarafından çok büyük bir başarıya imza atıldı. Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç'un ev sahipliğindeki gece, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Tülay Yanıkoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programda söz alan Başkan Tolga Havuç, en önemli yatırımın geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yapılan sportif yatırım olduğunu belirtti.

Protokol konuşmalarının ardından minik balerinler sahneye çıktı. 2 bölüm halinde yapılan bale gösterisinin ardından sırayı minik, küçük ve yıldız jimnastikçiler aldı. Sporcuların performansı uzun süre alkışlanırken, Türkiye 3.'sü olan grubun şovu izleyenleri büyüledi. Günün sonunda emeği geçenlere plaket takdimi yapıldı ve toplu halde verilen hatıra fotoğrafının ardından gece sona erdi.

İftihar kaynağımız olan Tolga Havuç ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum.

IMG_3482Tolga havuç konuşmasını yaparken

IMG_3474Erdoğan Davut, Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Oğuzhan Baykara ve toplantıya katılanlar

IMG_3478

IMG_3487Tolga havuç ve arkadaşları

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.