Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Şub/160

Uzunhasanoğlu Kariyer Gününde konuştu..

IMG_1293  22 Şubat 2016 Pazartesi /Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Körfez Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi'nin kariyer gününde konuştu.

Körfez Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesidan 1988 yılında mezun olan ve İGSAŞ İstabul Gübre Sanayi AŞ’de Baş Mühendis olarak çalışan Hasan Uzunhasanoğlu okul hatıralarından da bahsettiği ve yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ettiği kariyer gününde; “İsterseniz ve de çalışırsanız mutlaka başarılı olursunuz. Sıradan olanlar yok olup gidiyor. Hiçbirşey için geç değildir ve başarmak için başlamak gerekiyor. Sevdiklerine zaman ayıranlar başarılı oluyor. Kendinizi asla küçümsemeyin ve artık Lisans diploması ile birlikte yüksek lisans ve doktora yapmak için gayret göstermeniz gerektiğini de biliniz.” dedi.

Kariyer günü etkinliğine öğrenciler büyük ilgi göterirken, emekli Sosyal Bilgiler öğretmeni Ahmet Yalçın, emekli Matematik öğretmeni Mehmet Çavuş, emekli Müzik öğretmeni Tuğrul Doğan Karagöz ve 1985 -2014 yılları arası öğretmenlik, Müdür yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yusuf Uzunhasanoğlu, ekonomist Ahsen Okyar ve Okulun öğretmenlerde hazır bulundu.

Çok sayıdaki soruyu cevaplayan Hasan Uzunhasanoğlu’na Okul müdürü Veysel Okudan tarafından teşekkür edilerek plaket verildi. Uzunhasanoğlu’da Başkanı bulunduğu Akça Koca Kültür Platformunun hediyesini Okudan’a takdim etti.

IMG_12961988 yılı mezunu Hasan Uzunhasanoğlu’nun konuştuğu Körfez Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi'nin kariyer gününe katılanlar

IMG_1318Okul müdürü Veysel Okudan, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu’na teşekkür ederek plaket verirken

IMG_1325Uzunhasanoğlu Başkanı bulunduğu Akça Koca Kültür Platformunun hediyesini Körfez Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Okudan’a takdim ederken

IMG_1333Hasan Uzunhasanoğlu Okul Müdürü ve öğretmenler ile birlikte

IMG_2279

IMG_2283

IMG_2335

IMG_1299

IMG_1281

IMG_1339

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.