Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Şub/160

Mahmure Aydın anamıza geçikmiş Hac ziyareti..

IMG_0183

2 Şubat 2016 Salı / Mahmure Aydın anamız, oğlu Hasan Aydın ve gelini Cahide yengemiz hanımefendi ile birlikte gittiği Kutsal belde ziyaretini tamamlayarak yurda döndü.

Mahmure Aydın anamız ile akrabalık münasebetimiz yok. Ancak duası ve sevgisini göstermedeki başarısı ile her daim ziyaretinden mutlu olduğumuz bir büyüğümüz. Kuruçeşme’de yaşıyor.

Yıllar önce kayınbiraderim Hasan Baykara’nın evlerinde kiracı olarak oturduğu Mahmure anamız bugünlerde olgun yaşının gereği yürümede zorluk çekiyor. Şükürler olsun ki beraber gittiği evlatları, büyük fedakarlıklarla Hac ibadetini/seyahatini mutlulukla tamamlamasını sağlamışlar.

Aydın ailesini ziyaret etme imkanı bulurken, zemzem içme, getirdikleri hurmaların da tadına bakma imkanı bulduk.. Mahmure anamız iki kat yukarıdan yolun kenarındaki merdivenlerin başına kadar inerek bizleri uğurladı ve gelme konusunda arayı da açmayın dedi..

Aydın Ailesinin bütün fertlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

IMG_0177Medine Hurması

IMG_0180Mustafa Aydın, Erol Aydın, Hasan Aydın

IMG_0170Nursel Okyar, Mahmure Aydın(Yüzü hep güler.. Ciddi durmasının sebebi hem mübarek beldelerden gelmesi ve hemde ne de olsa kayınna olması..)

IMG_0173Nursel Okyar, Mahmure Aydın, Cahide Aydın, Fatma Baykara

IMG_0183Mustafa Aydın, Erol Aydın, Arda Aydın, Hasan Aydın, Hasan Baykara, Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.